Myyjäksi Muinaismarkkinoille

Kierikin muinaismarkkinat vetää vuosittain Yli-Iihin satoja, jopa tuhat kävijää. Markkinamyynti tapahtuu kivikauden kylän hiekkarannalla.

Puun latvasta roikkuu savikoruja. Taustalla ihmisiä kivikauden kylässä.

Hei käsityöläiset ja markkinamyyjät!

Tänä kesänä on jälleen mahdollisuus päästä myymään tuotteitasi Kierikin muinaismarkkinoille. Markkinat järjestetään elokuun ensimmäisenä viikonloppuna lauantaista sunnuntaihin 3.−4.8 klo 10−18. Ilmoittautuminen markkinamyyjäksi on nyt auki.

Kierikin muinaismarkkinat vetää vuosittain Yli-Iihin satoja, jopa tuhat kävijää. Markkinamyynti tapahtuu kivikauden kylän hiekkarannalla. Myyjillä tulee olla oma teltta, mutta 180 cm x 80 cm pöytiä on saatavilla lainaksi. Pelkkää pöytää ei suositella, koska sateen sattuessa meillä ei valitettavasti ole tarjota ylimääräisiä katoksia tai muita suojia, jolloin tuotteenne jäävät sateen armoille. Muutamalle myyntipaikalle on mahdollista vetää sähköt. Jos tarvitset sähköä myyntipaikallesi esim. kylmälaitetta varten, ilmoitathan siitä ilmoittautumisessa.

Mitä enemmän pystyt laittautumaan (teltta ja myyjät) muinaisajan henkeen, sitä mukavampaa. Emme kuitenkaan vaadi kivikautista tai rautakautista kokonaisuutta. Markkinoilla myytävissä tuotteissa painotetaan käsitöitä, luomua ja muita muinaismarkkinoiden henkeen sopivia tuotteita. Pidätämme oikeuden valikoida myyjät tarvittaessa tuotteiden perusteella. Mikäli saamme paljon ilmoittautumisia myyjiksi, voimme harkita myös ns. modernin myyjäosuuden perustamista Kierikin Muinaiskeskuksen liepeille.

Paikkamaksu on 25 €/päivä (50 €/koko viikonloppu) ja se suoritetaan ennen tapahtumaa Oulun museo- ja tiedekeskuksen verkkokaupassa. Linkki verkkokauppaan lähetetään ilmoittautuneille ennen tapahtumaa.

Mikäli innostuit, pääset ilmoittautumaan myyjäksi alla olevasta linkistä. Ilmoittautuminen on auki 30.6.2024 saakka.

Ilmoittautumislomake (forms.office.com)

 

Ota yhteyttä:
Hanna Puolakka, hanna.puolakka@ouka.fi, 050 362 3230
Riina Veijo, riina.veijo@ouka.fi, 044 703 7154